Dax Cosmetics

DAX
Dax Cosmetics este una dintre cele mai importante companii de cosmetice din Polonia. A fost infiintata in 1984 de doi absolventi ai Facultatii de Farmacie din cadrul Academiei de Medicină din Varsovia, Jacek Majdax și Wojciech Szulc, care conduc compania si in ziua de azi.

Compania este specializata în producerea si vanzarea produselor pentru ingrijirea fetei si a corpului, a produselor pentru protectie solara si a produselor de make-up. In prezent sunt 77 linii de cosmetice in portofoliul companiei ca parte a cinci brand-uri: Yoskine, Cashmere, Perfecta, Dax Sun, Dax Men si Celia.Calitatea si standardele inalte ale produselor sunt dovedite de certificarile si premiile castigate de companie de-a lungul timpului. In 2004, compania a primit Certificatul pentru Managementul Calității ISO 9001-2000 iar în 2012 a primit Certificatul GMP.

ProdusGMPele Dax au primit 62 distinctii si premii inclusiv 2 Premii de Excelenta si 6 Perle ale Pietei de Cosmetice
Produsele din gama Perfecta Mama au fost create special pentru femeile însarcinate, perioada postnatala si pentru femeile care alapteaza, prevenind principalele efecte negative care pot surveni la nivelul pielii în timpul sarcinii si dupa nastere.
Cosmeticele din aceasta gama au fost produse acordandu-se o mare atentie ingredientelor folosite, acestea avand la baza extracte naturale din plante care asigura un tratament eficient si in acelasi timp ofera siguranta copilului. Ingredientele naturale din plante cum ar fi: extract din frunze de varza, coaja de stejar, coada racului, acid folic, centella asiatica sau probioticele sunt binecunoscute si recomandate de medicii ginecologi.

Produsele Perfecta Mama sunt testate clinic de Institutul Mamei si Copilului din Varsovia!