Gilbert Laboratoires

Gilbert
O afacere de familie timp de trei generatii, Groupe BATTEUR a fost construit in timp, o mare influenta avand companiile si marcile create sau achizitionate in cele doua domenii principale de expertiza: sanatate si ingrijirea frumusetii.

Groupe BATTEUR cuprinde diferite companii care lucreaza impreuna, cele mai importante fiind: Laboratoires Gilbert si Ocean Terre Biotechnologie.

Laboratoarele Gilbert de peste 110 ani produc si distribuie o gama larga de produse farmaceutice, dispozitive medicale si cosmetice catre farmacii si spitale.

Branduri ca MARIMER, A-CERUMEN, PHYSIODOSE, MOUSTIDOSE, PARASIDOSE, LAINO, PHARMADOSE, DOLODENT, NEUTRAPHARM si FEUILLE DE SAULE sunt foarte apreciate de clienti. Produsele Gilbert antiseptice si de ingrijire a iritatiilor sunt recomandate de farmacisti si folosite pe scara larga in spitale.

Din gama destinata copiilor sub marca Gilbert, produsele pentru igiena pielii cum este crema Liniment pentru prevenirea iritatiilor de scutec pe baza de ulei de masline si spray-ul Eosine care trateaza eritemul fesier la copii sunt folosite cu rezultate foarte bune de parintii din intreaga lume.