Medicina

Medicina

Medicina este o companie britanica privata care, in ultimii 20 de ani, a proiectat, dezvoltat si a vandut produse pe piata stomatologica si a alimentatiei enterale.
Vandute la inceput doar in Marea Britanie, in prezent produsele Medicina sunt distribuite in intreaga lume de o retea de distribuitori specializati. Compania continua sa dezvolte produse inovative in colaborare cu cei mai importanti clienti.

Medicina are in portofoliu cea mai cuprinzatoare gama de sonde pentru hranire enterala din Marea Britanie. Gama include tuburi necesare alimentarii tuturor pacientilor indiferent de varsta de la copii cu greutate de 400g pana la adulti.

De asemenea Medicina ofera o varietate de accesorii utile pentru hranire, aspirare si administrarea medicamentelor.

Gama de seringi orale/enterale a fost dezvoltata pentru administrarea alimentatiei enterale. Seringile sunt folosite pentru sporirea sigurantei administrarii alimentatiei, a medicamentelor in sectiile de neonatologie, pediatrie cat si pentru pacientii adulti.

Seringile, sondele si accesoriile sunt dotate cu un conector LUER. Acest conector elimina riscul ranirii pacientilor datorita conectarii incorecte. In plus acesta permite folosirea seringilor cu restul echipamentului fara a mai utiliza adaptoare.