Peg Perego


Peg Perego este o companie italiana fondata in 1949, cu o vasta experienta, fiind recunoscuta la nivel international datorita ideilor originale in domeniul ingrijirii copiilor, a atentiei deosebite acordate detaliilor, a calitatii superioare care respecta reglementarile internationale de siguranta si confort, produsele fiind in permanenta updatate in concordanta cu asteptarile mamei moderne.

logo_tuv_sued Peg Perego a fost certificata de standardul ISO 9001, produsele indeplinind criteriile celor mai dificile teste de siguranta din lume.

Produsele sunt realizate exclusiv in Italia, evidentiindu-se prin siguranta, design, rezistenta, confort, atat pentru copil cat si pentru parinti. Inovația tehnologica, tesaturile confortabile si durabile, materialele sigure, atentia minutioasa la detalii si performanta incontestabila, au facut ca Peg Perego sa fie recunoscut peste tot in lume ca unul dintre cei mai buni exponenti ai pietei de profil din Italia. Nu se pierde din vedere faptul ca oamenii care folosesc produsele Peg Perego in fiecare zi, sunt parintii si copiii lor. Obiectivul final al fiecarei creatii este bunastarea intregii familii.
Produsele Peg Perego satisfac criteriile de siguranta care merg dincolo de granitele nationale, parintii si copiii merita cea mai mare atentie oriunde s-ar afla. Din acest motiv, au ales intotdeauna sa respecte cele mai stricte reglementari de siguranta.
Toate produsele Peg Perego au 24 de luni GARANTIE.
Alegerea unui produs Peg Perego inseamna sentimentul de siguranta, chiar si dupa cumparare.
Peg Perego a dezvoltat in cei peste 66 de ani de experienta Gama de Carucioare, Scaune Auto si Scaune de Masa, cat si Gama de Masinute Peg Perego.

Gama de Carucioare Peg Perego

Carucioarele de ultima generatie Peg Perego, sunt dezvoltate cu pasiune si creativitate italiana in peste 60 de ani de experienta. Se disting prin siguranta, agilitate, usurinta in manevrare, greutate redusa, usurinta in pliere, design ergonomic, accesorii practice. Carucioarele reproduc eleganţa şi rafinamentul stilului italian, fiind adaptat cerinţelor mamei moderne. Sasiurile Book cu inchidere tip carte sunt uşor de utilizat si necesitǎ cu 30% mai putin efort datorita rotilor care pivoteazǎ la 360º si a manerului tip bara. Se pliaza usor, cu o singura mana, pastrand cosul interior protejat. Şasiul Book este prevǎzut cu sistemul Ganciomatic care permite instalarea pe sasiu, printr-un singur Click, a Hamacului, a Landoului Navetta XL şi a Scaunul Auto Primo Viaggio SL.

Gama de Scaune Auto

Asigurarea celor mai bune condiţii de calatorie pentru copii este esentiala pentru siguranta si confortul lor. Scaunele auto Peg Perego sunt testate şi omologate conform celor mai înalte teste de siguranţă şi confort. Sunt adaptate fiecarei etape de dezvoltare ale copiilor, usor de montat/demontat in masina, confortabile pentru copil, datorita materialelor si a multiplelor pozitii de inclinare a scaunelor.
CRB14_winner320

Gama de Scaune de Masa

Scaunele de masa Peg Perego se disting prin siguranta, confort si inovatie. Scaunele de masa 3 in 1 Tatamia – sezlong, balansoar si scaun de masa sunt recomandate de la nastere. Prevazute cu sisteme revolutionare stop-and-go, pliere compacta, multiple pozitii de inclinarea a spatarului, materiale sigure si confortabile pentru copil

Gama de Masinute Peg Perego

Gama de masinute electrice sau cu pedale uimeste prin siguranta, fiabilitate, rezistenta, autonomia mare a bateriilor, accesoriile moderne, finisajele care fac diferenta. Echipa de cercetare și dezvoltare ofera produse inovatoare create cu materiale de cea mai de calitate care ofera siguranta dar si distractie garantata celor mici.
Jucariile Peg Perego sunt preferate de copii din intreaga lume!