Tiny Love

Tiny Love este o companie producatoare de jucarii si produse pentru copii care, inca de la infiintarea sa in 1991, a pus accentul pe crearea unor produse care sa ajute copiii sa se dezvolte inca de la nastere si sa ofere solutii destepte pentru parinti. In prezent, produsele se gasesc in mai mult de 50 de tari din intreaga lume si ii ajuta pe cei mici sa petreaca timp de calitate singuri sau cu parintii.

Tiny Love este un brand premiat in care parintii din intreaga lume au incedere:

De aceea, compania se consulta si lucreaza cu psihologi, experti in dezvoltarea copiilor si grupuri de parinti. Fiecare dintre produsele create de Tiny Love este conceput pentru a satisface nevoile copiilor si parintilor, pentru a stimula simturile celor mici si pentru a ii ajuta pe parinti sa se bucure de timpul petrecut cu acestia. Calitatea si siguranta sunt primele pe lista de prioritati iar jucariile sunt concepute dupa cele mai riguroase standarde de calitate.

Fiecare produs in parte trebuie sa treaca prin numeroase teste riguroase pentru a fi conform standardelor de calitate. Dintre acestea, cele mai importante sunt:

 • testele mecanice – acestea au rolul de a verifica siguranta si rezistenta jucariei. Aceasta nu trebuie sa aiba colturi si varfuri ascutite, parti mici, defecte care ar putea rani copilul;
 • Teste de inflamabilitate – testeaza viteza de ardere a unor materiale care trebuie sa se incadreze in anumiti parametri;
 • Testarea continutului de plumb – aceste teste au rolul de a verifica daca este indeplinita conditia ca produsele sa nu contina vopsea cu plumb;
 • Testele de analiza a metalelor – au rolul de a verifica jucariile sa nu contina niveluri toxice din anumite elemente;
 • Cerinte legate de eticheta si intervale de varsta – produsele sunt verificate astfel incat acestea si ambalajele lor sa fie etichetate corect, conform intervalelor de varsta si a atentionarilor speciale.

 • Jucarie pat 2 in 1
  Titlul de Jucaria anului oferit de Asociatia Jucariilor din Australia pentru Jucarie pat 2 in 1

  Mama Magic – Baby Expo si castigator al Premiilor Kind + Jugend pentru Jucarie pat 2 in1


 • Jucaria Rock & Ball
  Castigatoare a testelor organizate de Goddard School Preschooler.

 • 3
  Fiona
  Cea mai buna jucarie pentru dezvoltare pentru primul an de viata

 • 1
  Gymini® Misca & Canta 5 in1


Centrele de joaca Gymini

Seria inovativa Gymini distreaza si stimuleaza simturile copiilor in timp ce isi imbunatatesc abilitatile si aptitudinile. Aceasta gama este caracterizata de design-ul fermecator si revolutionar, de jucariile distractive si saltelele confortabile. Ajuta la dezvoltarea functiilor motorii si la stimularea simturilor (vizuale, tactile, auditive).

Jocurile Mobile si Caruselele Tiny Love

Colectia castigatoare de numeroase premii combina caracteristicile pline de culoare care stimuleaza simturile cu elemente care calmeaza si ajuta copilul sa adoarma. Produsele din aceasta colectie ajuta la dezvoltarea creativitatii si a inteligentei emotionale a copilului.

Colectia Prietenii Isteti

O colectie de jucarii amuzante, colorate si compacte care vor amuza si stimula copilul atat acasa cat si in timpul plimbarilor. Acestea stimuleaza simturile, functiile motorii, gandirea, inteligenta emotionala.

Jucariile de activitate

O colectie de jocuri si jucarii care incurajeaza dezvoltarea functiilor motorii a copiilor, a abilitatilor si a aptitudinilor acestora prin joaca. Acestea au un design versatil, colorat care atrag atentia copilului.