Despre noi

Sa facem cunostinta!

Compania Noua Luni a devenit in peste 10 ani de activitate, unul dintre principalii piloni ai pietei produselor pentru copii si mamici.

Seriozitatea, consecventa, exigenta in alegerea celor mai bune branduri la nivel international, recomanda compania noastra ca un partener de incredere si un sprijin de nadejde pentru mii de mamici si tatici.

Peste 500 de companii din tara si din afara ei au ales sa colaboreze cu noi cu rezultate foarte bune si durabile pentru ambele parti.

Garantia pe care o ai cu Noua Luni!

Experienta
Vrei ca partenerul tau de business sa aiba o experienta vasta in domeniul sau de activitate, sa detina “know-how-ul” si resursele pentru a promova cele mai bune produse?  

Calitatea produselor importate si promovarea acestora
Iti doresti ca parteneriatul tau sa se bazeze pe produse de o calitate superioara, cu o imagine remarcabila in piata si un suport continuu in ceea ce priveste marketing-ul?

Atunci Noua Luni este partenerul ideal pentru tine, iar garantia noastra este aceea ca la noi vei gasi o gama larga si variata de produse de specialitate. Astfel, orice partener curent sau viitor poate beneficia de peste 1000 de produse importate direct de Noua Luni.

Iata cateva din brand-urile pe care le reprezentam la nivel national

tommee tippe_resize tiny love_resize  logo-labo-gilbert perfecta_resize

In fiecare zi acceptam noi provocari, cautam cele mai bune produse pentru clientii si  partenerii nostrii, astfel ca mamicile din Romania sa gaseasca tot ce isi doresc la noi, la un raport calitate / pret foarte bun.

Prin ce ne diferentiem?

Noua Luni nu este o corporatie, ci o companie formata pe baza unor principii puternice si respect fata de activitatea pe care o intreprinde. In afara de faptul ca suntem una dintre cele mai apreciate companii de produse pentru copii din Romania, avem de oferit mult mai mult de atat.

Suntem alaturi de mamici inca de la inceput, pentru ca ne pot gasi in majoritatea maternitatilor din tara, la 24 seminarii, 6 expozitii si peste 20 de evenimente in fiecare an.

Suntem alaturi de mamici si in mediul online prin:

Magazinul nostru online: 9lunishop.ro
Pagina de Facebook 9Luni: facebook.com/9luni