Obiective si rezultate

Diversificarea portofoliului

Diversificarea portofoliului cu produse pentru copii si parinti, produse inovatoare de foarte buna calitate, care respecta cele mai inalte standarde de siguranta si confort, adaptate perfect fiecarei etape de dezvoltare a copilului, a fost unul dintre principalele obiective trasate la inceput de drum.
Astazi dupa peste 10 ani de experienta, portofoliul Noua Luni reuneste branduri renumite international cu produse testate si recomandate de parintii din intreaga lume.

Dezvoltarea serviciilor oferite clientilor si partenerilor

Consilierea gratuita personalizata din Showroom-ul nostru, ajuta parintii sa inteleaga utilitatea si functionalitatea produselor, pentru a face cea mai buna alegere.
Seminariile gratuite pentru ingrijirea nou-nascutului desfasurate in cadrul Showroom-ului nostru, sustinute de medici, lamuresc viitorilor parinti aspecte importante legate de sarcina, nastere si ingrijirea nou-nascutului.
Stim ca increderea clientilor se castiga in timp si cu eforturi sustinute, feedback-ul post-vanzare fiind foarte important pentru imbunatatirea serviciilor oferite.

Extinderea retelei de distributie

Calitatea brandurilor din portofoliu, seriozitatea, perseverenta, promptitudinea, calitatea serviciilor ne-au recomandat, permitand extinderea retelei de distributie national dar si international.

Imbunatatirea relatiilor cu partenerii nostri

Consolidarea relatiilor cu partenerii nostri, a fost un obiectiv sustinut si realizat cu succes, dovada fiind cei peste 500 de parteneri interni si internationali.