Seminar de diversificarea a alimentației bebeluşului – Obiceiurile sănătoase se învață acasă!

 • f1

 • ATENȚIE mămici, tătici şi pitici!

  Vă aşteptăm cu mic, cu mare pe data de 22 Noiembrie începând cu ora 16.45, la Jubile The Ballroom Muncii, să desluşim tainele diversificării.

  Fiecare copil este unic, iar diversificarea trebuie adaptată în funcție de nevoile şi particularitățile fiecăruia. Importanța deprinderii unor obiceiuri alimentare sănătoase este esențială pentru o dezvoltare armonioasă.

  Aşa cum copilul nu vine cu un manual de utilizare şi diversificarea trebuie desluşită pas cu pas. Mulți dintre voi aveți nelămuriri şi întrebări… “Diversificarea sau autodiversificarea?” ,“Când trebuie începută aceasta?” etc, sunt doar o parte din întrebările voastre.

  Seminarul va fi susținut de Dna Doctor şi Psihoterapeut Cristina Ianuc, care va desluşi principiile diversificării bebeluşului până la vârsta de 2 ani, răspunzând la cât mai multe din întrebările şi nelămuririle voastre, dragi părinți.

   

 • Invitata noastră specială, Dna Annabel Karmel, care a scris peste 42 de cărți şi este autoarea nr.1 in Marea Britanie la categoria “Cărți de bucate pentru copii”, cărțile ei vânzându-se în peste 10.000.000 de exemplare la nivel mondial, ne va arăta cum obiceiurile sănătoase se pot învăța acasă.

  Cele mai importante cărți ale autoarei se găsesc şi în limba română (edituraparalela45.ro) şi vor putea fi achiziționate în timpul pauzei din cadrul evenimentului (cărțile vor fi semnate de autoare).

  Noua gamă de mâncăruri organice delicioase (piureuri, paste , sosuri), este o alternativă sănătoasă şi nutritivă a mâncărurilor gătite acasă. Veți putea degusta piureurile Annabel Karmel în timpul evenimentului.

 • f2

Toți participanții vor primi cadouri surpriză din partea logo-sharp şi vor putea participa la Tombola organizată în cadrul evenimentului, având posibilitatea să câştige:

 

Participarea este GRATUITĂ, în limita locurilor disponibile.

Te poți înscrie la adresa de mail: cursuri@9luni.ro sau la numărul de telefon 0730.016.392

Locație Seminar: Jubile Ballroom Muncii

 

Eveniment organizat de logo-sharp 9lunishop.ro. Partener: clubulbebeluşilor.ro

 

www.facebook.com/9lunishop.ro